onsdag 4 juni 2008

Oj, här var det inte uppdaterat på ett tag :P
I lördags var jag och Tess och handlade mat till baldagen. Sen var vi hos Tess på kvällen, käkade, va ute och gick och kollade på TV.

På söndagen, baldagen så gick jag upp efter halv 9. Käkade frukost. Runt 10 kom Tilda och Annelie och hämtade mig, då jag hade min uppsättning kl.10. Det blev bra! Även om Tess hade lite synpunkter, haha ;) Sminket blev också bra. Vid 1 var också Tilda klar och mamma kom och hämtade oss och körde oss till Tess :) Där käkad vi good pastasallad och klädde på oss! Vid 3 kom pappa dit och hämtade oss, sen bar det av till slottet för fotografering. Sedan åkte vi till Tylösand, nu var vi nervösa! Stod i bilkön ett tag, varmt! Sedan var det äntligen vår tur artt kliva ut på den röda mattan! Kul var det. Sedan var det mingel med champagne. Den var inte god x)
Vi gick runt ett tag där inne. Vid 7 började dock folk att röra sig mot matsalen. Och vid halv 8 ungefär fick vi förrätten bestående av en röra med räkor och lax på bröd med lite sallad till. En timme senare ungefär kom huvudrätten; halstrad majskyckling med potatispuré, tryffelsås och grönsaker, YUMMIE! Och rung halv elva kom efterätten; passionsfruktsmousse med frukt. Jättegott var det! Efter maten var vi ute lite. Sen helt plötsligt så gick bussarna till Fina Laxen. Som min "busskamrat" fick jag en ganska rolig (och full!) kille. Han frågade vad vi hette och döpte sedan om oss till "NegerLouise, NegerJenny, NegerTilda, osv. Hmm. Kändes lite dumt sen, haha. På Fina Laxen var det kul, bra musik. Efter 4 nångång hade jag ont i fötterna, mm konstigt då skorna som var lite små hade täppt till min blodcirkulation i tårna, yippie! Så där gick jag med vita tår, och ont i fötterna :( Stod ute och frös, eftersom jag inte kunde gå barfota på dansgolvet.

Vid 6 gick vi hem till Denny för efterfest. Sen begav vi oss av till skolan runt halv 7. Vid 7 blev det frukost. Jenny körde runt mig på vaktmästarnas vagn :D Efter 8 kom Johan och hämtade mig och Jenny, släppte av Jenny hos henne, sen åkte vi till Johan. Där sov jag ett tag sen. Vid 2 körde Johan hem mig, jag sov mer. Skönt! Vid tio på kvällen kom Johan hit och hämtade mig, för vi skulle åka till Köpenhamn och hämta hans pappa, hans styvmamma och hans lillebror efter deras semester på Maderia.Häftigt att åka på Öresundsbron. Vi var hemma runt halv 3 ungefär, yippie :P La oss sen.

Igår vaknade jag vid 10, ville in till stan så gjorde det. Ville hitta ett par shorts, eller jeansknickers. Hittade ett par på Lindex som jag köpte, men det tog tid innan jag bestämde mig :P Sen tog jag bussen hem och käkade. Cyklade sen till Johan, för vi skulle till stranden. Där var vi inte så länge för sanden blåste på oss. Var hemma hos Johan lite, sen cyklade vi hem till oss.
Johan och jag ville göra nåt mysigt, så vi beställde mat från Asian Cooking, tog med det och åkte till Grötvik och åt på klipporna :) Myys
Sen åkte vi till Tess där jag hämtade mina kläder som jag glömde i söndags. Sen hämtade vi balklänningen hos Johan och sen hem. Kollade TV, la oss.

Idag gick jag upp vid halv 9, skulle följa med mamma och köpa grejer till imorn; STUDENTEN! :D Va på Maxi och handlade, sen åkte vi hem och lämnade varorna och jag käkade frukost. Sen åkte vi till Duni och köpte lite stuff, sen till Eurostop och köpte annat. Hem sen, inte gjort så mycket. Johan stack för en stund sen. Väntar typ bara på att Jenny och dom ska komma hit sen, efter det ska vi handla mat. Sen blir det hem till Elin i Brehult där vi ska grilla och klä vår vagn :D Kommer nog inte hem så sent, med tanke på att vi ska vara hos Johanna vid 7-halv 8 imorn bitti! Där blir det champagnefrukost! Sen ska vi till skolan, bli fotograferade 09.40, sen blir det mingel och utsläpp! Sen parken, iiih. Fira med familjen & släkten, sen utgång på kvällen!


STUDENT 2008!!!



Tre fina tjejer som ska på bal :)

Inga kommentarer: