söndag 7 oktober 2007

Sköna Söndag =)

Ja, ibland är dom åtminstone det :)

Helgen i korta drag då; I fredags mötte jag Johan i stan, han skulle klippa sig :) Fint blev det! Hem till honom sen, käkade hemmagjord pizza och kollade på Idol & Fredag hela veckan :) Myys! ♥

Igår lagade vi mat med Tilda. Thai-gryta stod på menyn, mumma! ;) Den blev mycket god. Sen såg vi Svensson Svensson. Gustav är bara bäst asså :) Blev lite svull igår med, b.l.a chilinötter, vindruvor, naturgodis och äppelpaj :P Vi såg även på Big Brother 2004-dvd:n. Vid tolv skjutsade vi Tilda hem :)

Mamma och jag var ute och gick innan, skönt. Vi var även inom den nya affären på Stenalyckan, Zimzalabim. Där fanns mycket stuff, billigt och så. Såg en fin tavla med Marilyn Monroe, och en massa ljus och såna grejer :) Såg ju även en Marilyn Monroe-klocka på Clas Ohlson förra veckan. Så efter maten blir det en tripp först till stan och Clas Ohlson, och sedan till Eko och Zimzalabim :) Kanske att mamma följer med också. Annars sticker jag själv. Johan är hemma en sväng nu, så då passar jag på ;P Haha.

Nehepp, nu blir det dusch och sen käk; kålpudding. Mums! ♥

CIAOOO


Johan ♥

Inga kommentarer: